Portfolio

Een selectie van films waar aan ik heb gewerkt.

Managementinformatieportal

Een film met een korte instructie van het managementinformatieportal voor het bestuur van de Radboud universiteit in Nijmegen. Voor deze video combineerde ik animatie met de opgenomen videobeelden en voice over.

License Audit

Een film met Wendell Jaspers (Toneelgroep Amsterdam) waarin haar acteerwerk gecombineerd wordt met animatie. We leggen op een toegankelijke manier uit wat License Audit doet en hoe de website werkt.

Montessori basisschool

Een korte film die een impressie geeft van de Montessori basisschool Dukenburg. Ik heb twee versies gemonteerd één voor een vacature op de school en één om mensen uit te nodigen om op de school te komen kijken.

GIMP

Een film voor een subsidie aanvraag voor een breed project over een gezond immuunprofiel bij chronische musculoskeletale pijn. Deze film is gemaakt vanuit de faculteit der gedrags- en bewegingswetenschappen aan de VU.

Compilatie theater registratie HKU

Jaarlijks maken wij voor de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht afdeling Theater Educatie opnames van de afstudeervoorstellingen. Deze opnames verwerken we vervolgens weer in een compilatie video voor op youtube.

 Back 2 Action

Een serie korte clips gemaakt als onderdeel van een fysiotherapieproject van de vrije universiteit van Amsterdam waarbij patiënten op verschillende gebieden begeleid worden bij hun herstel.

TNO Unmanned Ground Vehicles

Een film over het theoretisch toekomstig gebruik van robots. In deze film worden opgenomen filmbeelden gecombineerd met animaties. De film wordt ingezet bij presentaties van het gelijknamige onderzoek van TNO.

Sizing Science

Een drietal films met Prof. dr. H. A. M. Daanen die duidelijk maken wat dit onderzoeksbedrijf kan bieden aan (internationale) klanten. De films worden door Sizing Science gebruikt voor hun online communicatie over hoe hun onderzoek kan worden ingezet.

OSR zomerschool

Een korte film over de jaarlijkse OSR zomerschool. De video van deze juridische nascholingsopleiding is ingevoegd in het interactieve magazine van de school.

TNO CPSI

Een film over een database systeem met gegevens over veiligheid en interventies. Deze animatiefilm dient om aan gebruikers uit te leggen waarvoor de database ingezet kan worden.

The LexisNexis Look

In opdracht van LexisNexis hebben we een film gemaakt die door middel van een visuele metafoor weergeeft wat klanten allemaal kunnen doen met met hun database.

Movement ABC

Een drietal instructie- en oefendvd’s voor een fysiotherapie test; de movement-ABC 2. De films worden gebruikt om fysiotherapeuten op te leiden en voor onderzoek.

De Afterparty

Interactieve opdrachtfilm voor Stichting SOAIDS Nederland. Deze film leerde jongeren na te denken over seksueel overdraagbare aandoeningen.

Your Choice!

Dit is een film van 30 minuten die onderdeel uitmaakte van het beroepskeuze lespakket dat EPN uitgaf voor VMBO scholieren. Voor de film zijn meer dan 40 beroepen in beeld gebracht en de opleidingen die je daarvoor moet volgen. De verschillende leertrajecten zijn verder verduidelijkt met infographic animaties.